HOORN - Traditiegetrouw pakt Het Park tijdens de feestdagen uit met speciale evenementen, kerst arrangementen en sfeervolle aankleding. Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de foyer in Het Park omgetoverd met dit jaar als thema Winter Wonderland.

“Vorig jaar werd de Christmas Corner in de Othellofoyer ontzettend goed ontvangen door onze bezoekers. Dit jaar wilden we graag iedereen verrassen met een nieuw thema. In het Winter Wonderland staan bomen vol sneeuw, gezellige zitjes met imitatie schapenwol en knisperend hout in een vuurkorf”, aldus directeur Roel Vente. Tijdens de feestdagen zijn er speciale arrangementen te reserveren en organiseert Het Park een divers randprogramma om de avond of middag uit extra aan te kleden.

Vrijdag 21 december: What a Wonderfull Christmas door The Legends ft. Michael Varekamp
Vooraf kunt u een inleiding bij te wonen, gegeven door de drijvende krachten achter deze voorstelling. Michael Varekamp en Wiboud Burkens produceren samen onder de naam ‘The Legends’ verschillende muziekvoorstellingen, zoals het succesvolle ‘I’m a Soulman! en ‘Billie!’.

Zaterdag 22 december: Twinkel Twinkel, kleine ster van Ageeth de Haan
Voorafgaand kunnen uw (klein)kinderen sterren knutselen in de foyer (ook geschikt vanaf 2 jaar).

Zondag 23 december: Kerstontbijt voor ouderen – Herberg Hoorn
Tijdens het kerstonbijt voor senioren staat ‘ontmoeten’ centraal. Er schuiven speciale gasten aan voor bijzondere ontmoetingen. Het ontbijt is onderdeel van Herberg Hoorn. De aanmelding verloopt ook via hen.

Maandag 24 december: 3JS Acoustic Christmas
Kom vooraf lekker dineren in het Winter Wonderland. Het diner bestaat uit een overheerlijk kerstbuffet met verschillende lekkernijen.

Maandag 24 december: Kerststal 5.0 – Herberg Hoorn (gratis)
Kom gratis naar de alternatieve kerstdienst en laat u verrassen door een bijzondere en eigentijdse vertaling van het kerstverhaal. De kerststal is onderdeel van Herberg Hoorn.

Zaterdag 5 januari: New Belcanto – Opera Meets Jazz
Geniet van een heerlijk nieuwjaarsconcert in de grote zaal met Claron McFadden begeleid door musici uit het Metropole Orkest.

Zondag 6 januari: IJsberenfestival – Legends en De Kleine Zeemeermin
Tijdens het IJsberenfestival is er van alles te beleven! Er zijn leuke activiteiten, prijzen te verdienen en natuurlijk kunnen uw (klein)kinderen kleuren, knutselen of geschminkt worden.

Meer voorstellingen tijdens de Feestdagen kunt u vinden op www.hetpark.nl.