HOORN - Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op donderdag 20 september is er een meespeelochtend van 09:00 tot 11:00 uur, waar je samen met je peuter kunt kennismaken met de peuterspeelgroep.

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de ervaren medewerkers staan voor jullie klaar.

De peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd is gevestigd in basisschool De Klipper, Dubloen 98 te Hoorn. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie, ‘groene’ speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang? Ga naar berendbotje.nl of belnaar 088-2337000.