HOORN - In het Hoornse poppodium Manifesto kun je de aankomende tijd vaker de dansvloer op. Er komen meer dansfeesten bij en ook bij meer concerten kun je na de band blijven dansen.


Bij Good Times kun je terecht voor de beste hits uit de jaren 80, 90 en 2000. Mooie tijden waarin er superveel goede muziek is gemaakt door artiesten als Doe Maar, Whitney Houston, U2, Michael Jackson, Run DMC, 2 Unlimited, The Spice Girls en Bob Marley. Op aanstaande zaterdag 30 maart is de eerste editie.

Na de band blijven dansen kan met Festival Parade. Bij de shows op 5 april (Pene Corrida), 11 mei (Oôs Joôs) en Smells Like Nirvana (25 mei). In de afterglow van een weergaloos live optreden kun je nagenieten van de gezelligheid en de beste muziek. De DJ's van Poptrash nemen de show over en draaien nummer na nummer in lijn met de artiest van het concert. Net als op een festival komt er een aaneenschakeling van hits voorbij. Natuurlijk is het ook toegestaan om al vooraf uit je dak te gaan met de monsterlijk goede feestband Pene Corrida, mee te zingen met de Westfriese helden van Oôs Joôs en te rocken op de beste nummers van Nirvana.

Op zaterdag 18 mei vindt Emulate plaats, een nieuw Drum & Bass evenement, opgezet door lokale organisatoren uit het genre. Homebass en Drum Embrace slaan de handen ineen en gaan voor een onvergetelijke ervaring die je meesleurt in de euforische wereld van drum 'n bass. Zij vinden in de muziek een community, een plek waar je je kunt verliezen en je kunt verbinden met andere dance-liefhebbers. Emulate vindt plaats vanaf 14:00 uur 's middags tot en met 23:00 uur 's avonds. Op de line-up staan onder meer T & Sugah, Synoxis en Polymathic.

Bekijk de agenda van Manifesto op www.manifesto-hoorn.nl en wees welkom!

Manifesto bevindt zich op Holenweg 14c te Hoorn. Meer informatie en tickets vind je op de website.