HOORN - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is... een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 3 februari komen ze ook naar Het Park in Hoorn.

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig.

Zondag 3 februari om 13.30, bij Het Park, Westerdijk 4. Kaartprijs € 19,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.hetpark.nl of telefonisch via 0229-291000. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.