HOORN - Jaaaa we mogen weer…. i.v.m. de 1,5 meter kan dat (helaas) niet in Manifesto, maar speeltuin de Speelhoorn is de perfecte plek om neer te strijken voor een serie intieme akoestische zomeravondconcerten in augustus.

In een intieme setting (op 1,5 mtr) kan je vanaf 8 augustus 4 zomeravonden genieten van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin. Op zaterdag 8 augustus openen we de reeks met een West-Friese avond met Loes Fabienne, Johan Keeman en Marianne Ligthart en special guest Brent Emmerink.

Vrijdag 14 augustus zijn er optredens van de tweeling Sander en Arnout Brinks, beter bekend als Tangarine. Het voorprogramma wordt verzorgd door Carel Brouwers.

Zaterdag 22 augustus komen Hannah Mae en de in Hoorn bekende zanglerares Jerney Molenaar aka Jerney Kate naar de speeltuin. Jerney Kate brengt haar veelgeroemde ode aan Eva Cassidy onder de naam Simply Eva. Hannah Mae is onder de hoede van Ilse de Lange bezig om het land te veroveren.

Afsluiter in de serie is de eigenzinnige en zeer getalenteerde Elsa Birgitta Bekman. Els komt op vrijdag 28 augustus en als voorprogramma speelt de uit de talentenfabriek van muziekschool Boedijn afkomstige Hoornse zangeres Lolo.

Waar: Speeltuin de Speelhoorn (locatie naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto, Holenweg 14, Hoorn)
Wanneer; 08 08 Marianne Ligthart + Johan Keeman, 14 08 Tangarine, 22 08 Hannah Mae en Jerney Kate, 28 08 Elsa Birgitta Bekman
Tijd: 19:30-23:00 uur

We verkopen alleen zitplaatsen per 2 tickets en houden ons aan de covid maatregelen die je kan vinden onder nieuwskopje op de website van Manifesto. Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl