HOORN - Het Hoornse poppodium Manifesto organiseert een serie van vier intieme zomeravondconcerten in augustus en september in stadsspeeltuin de Speelhoorn.

Met koptelefoons op in een intieme setting (op 1,5 mtr) kan je genieten van bijzondere akoestische optredens op deze sfeervolle locatie. Op zaterdag 5 september besluiten we de serie met Marianne Ligthart & Johan Keeman (speciale gast Brent Emmerink) en Loes Fabienne.

Marianne Ligthart
Mensen vergelijken Marianne Ligthart vaak met namen als Ilse de Lange, Alison Kraus en Dolly Parton. Als singer-songwriter weet ze overigens zelf ook heel goed hoe ze een eigen zuiver geluid moet neerzetten. Haar liedjes zijn puur en open, waar de één je wilt laten dansen laat de ander je weg dromen en weer een ander raakt je diep! Speciale gast deze avond is Brent Emmerink.

Johan Keeman
Dat de donkere kanten van het leven niet altijd neerslachtig hoeven te zijn, laat Johan Keeman horen met zijn muziek. De geboren West-Fries, waar vaker niet dan wel over emoties gesproken wordt, zingt over de innerlijke strijd die iedereen kent. Over de donkere dagen waarin je je best moet doen om een beetje licht te creëren. Over hoe je iemand leuk vindt, maar niets terug krijgt. En hoe je daar dan toch iets aan hebt. Met een haast droog stemgeluid neemt Johan Keeman je in zijn oprechte en pure teksten mee in zijn overwegingen en geleerde levenslessen.

Loes Fabienne
Loes Fabienne is een 18 jarige singer-songwriter uit Volendam. Loes doet wat ze doet om haar persoonlijke verhalen te kunnen delen met haar publiek en zo mensen te raken. Haar repertoire bestaat uit popsongs met invloeden van folk, country en gospelmuziek. Ze heeft een talent voor het schrijven van poëtische teksten. Pakkende en melodieuze zanglijnen schudt ze uit haar mouw. Loes heeft een heel eigen stemgeluid; krachtig maar toch heel gevoelig. Als jonge meid beklom ze vele singer-songwriter podia. Dit kun je voelen aan de intieme sfeer van haar gigs.

Waar: Speeltuin de Speelhoorn (locatie naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto, Holenweg 14, Hoorn)
Wanneer; zaterdag 05 09
Tijd: 19:30-22:15 uur
Tickets: 12 euro per stuk (ex fee 1,50 per bestelling)

We verkopen alleen zitplaatsen per 2 tickets en houden ons aan de covid maatregelen die je kan vinden onder kopje ‘nieuws’ op de website van Manifesto. Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl