Gruppo Sportivo – The Spotify Tour Zaterdag 04 juni

Gruppo Sportivo gaat weer optreden. Tijdens de The Spotify Tour worden de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld op voorkomen.

In 2018 en 2019 tourde de van oorsprong Haagse band voor het laatst, toen naar aanleiding van het bejubelde ‘comeback’ album Great. “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78” volgens muziekmagazine OOR.

De bezetting van Gruppo Sportivo zal tijdens The Spotify Tour dezelfde zijn met frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Natuurlijk zijn ook de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) maakt – sinds Great – het gezelschap compleet.

Zaterdag 4 juni 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 17,50 (incl fee 1.50 per bestelling) / deur € 22
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Sass Jordan & the Champagne Hookers (can) Woensdag 08 juni

De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva. De zangeres werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’.

Sass Jordan staat bekend om haar rauwe, scheurende rockstem. Ze zegt zelf vooral beïnvloedt te zijn door blues- zangers en zangeressen als Bonnie Rait, Aretha Franklin, Paul Rodgers en Steven Tyler.

De Canadese rockdiva zong een duet met de legendarische Joe Cocker op de soundtrack voor de Hollywoodfilm ‘The Bodyguard (1992). Van het bijbehorende album gingen wereldwijd ruim 27 miljoen exemplaren over de toonbank. Daarnaast werkte ze samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Bij dit alles was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters. Een avond Sass Jordan is een authentieke rockshow die je niet mag missen!

Woensdag 08 juni 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 19:30-1:00 uur
Entree: € 17,50 (ex fee) / deur € 22
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

DonderPopCafe Donderdag 02 juni

Ons maandelijkse muziekcafe deze keer met 2 x R
2 x R – Ruben (master of sequences) & René (intuitive noise producer) Instrumental Disorder (rock) en The Bartenders (rock).

Donderdag 2 juni 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-23:00 uur
Entree: gratis
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl