HOORN -
FRIS komt naar Hoorn
Vrijdag 26 oktober
WIJ ZIJN FRIS

Dé avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 jaar komt naar Manifesto Hoorn. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste zalen en poppodia door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

GLOW IN THE DARK EDITIE
Line-up: Deion Dwight, Hansie, Tijn Verkerk, Jay Zwarts, DJVM en Geano Vayn.
Vrijdag 26 oktober 2018

Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-0:30 uur
Entree: € 10 (v.v.k. ex fee 1,67)/ € 13 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl en www.wijzijnfris.nl

Abba Gold Europe (uk) - uitverkocht
Zaterdag 27 oktober
Abba is weer helemaal terug in het nieuws en met nieuw werk in aantocht was dit optreden van deze Engelse tribute in Manifesto snel uitverkocht.
Zaterdag 27 oktober 2018
Waar: Manifesto, Hoorn

Manifesto / Popronde Hoorn
Zondag 28 oktober
Manifesto organiseert i.s.m. Theater het Pakhuis een programma tussen 19.00 en 22.00 uur.
19.30-20.15 SEN DUBAJSen Dubaj is het project van twee vrienden, Paulina Dubaj en Len van de Laak, die sinds het eerste jaar van het CvA hun liefde voor popsongs delen; dramatische Oostblok chick meets droge Limburgse spacevogel binnen hun visie over popmuziek. Beiden zijn reeds jaren actief in de Nederlandse muziekwereld.2 jaar geleden begonnen als duo, hebben zij sinds dit jaar hun visie aangevuld met sessiemuzikanten om de productie te versterken. Live beklimmen ze samen de bühnes om hun Wall Of Sound van INDIEPOP met elektronische invloeden binnen de stijl van Massive Attack, Goldfrapp, Tame Impala en Fleetwood Mac, ter gehore te brengen. Wisselend tussen persoonlijke catchy songs met dansbare spaces hintend naar een EDM setting.

21.00-21.45 LOVE COUPLELOVE COUPLE maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band maakt zich uniek door hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bas sound en grungy gitaarwerk blijft de band continue aan je lippen hangen.

Zondag 28 oktober 2018
Waar: Theater het Pakhuis, Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: gratis
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl