HOORN -
Focus
Vrijdag 15 februari


Tot op de dag van vandaag tourt en oogst Focus grote waardering tot ver buiten onze landsgrenzen. Niet de minsten, Dave Grohl, Rush en Marillion om er een paar te noemen, zijn fan van deze pioniers van de progressieve rock. ‘Zware jongens’ als Opeth en Enslaved beschouwen Focus zelfs als een van hun belangrijkste inspiratiebronnen. Nike gebruikte de wereldhit ‘Hocus Pocus’ in de commercial tijdens het WK voetbal in 2010. Hetzelfde nummer is bovendien te horen in de remake van de Amerikaanse sciencefiction-actiefilm ‘RoboCop’.
In februari 2019 verschijnt ‘Focus XI’, het eerste album met volledig nieuw materiaal sinds 2012.

Bezetting:
Thijs van Leer – Hammond orgel, dwarsfluit & zang
Menno Gootjes – gitaar
Udo Pannekeet – basgitaar
Pierre van der Linden – drums

Vrijdag 15 februari 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 17,50 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 20 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Little Jam
Zaterdag 16 februari

Het fijnste dance feestje van Hoorn en omstreken keert 1 jaar later terug naar waar het toen begon. Na de allereerste editie in Manifesto Hoorn hebben ze het afgelopen jaar een hoop meegemaakt. Van de Hoornse Stadsfeesten tot Outdoor Stereo Festival. Met als klap op de vuurpijl de afsluiting op 31 december in het park Schouwburg met I Love NYE!
Little Jam vergeet niet waar het ooit begonnen is. Een klein intiem zaaltje die ze ook deze keer omtoveren tot een tropisch geheel. Wij slingeren nog steeds de groovende glijers om jullie oren die ze afwisselen met wat van die vunzige klappers.

Little Jam gaat dit jaar weer voor een lach op jullie gezicht. En ze kunnen met trots zeggen dat het hier dit jaar niet bij gaat blijven!
Dj’s Little Jam Residents

Zaterdag 16 februari 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 22:00-4:00 uur
Entree: € 7.50 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 10
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl