HOORN - Manifesto - 01 04 Skytrain (soul-disco) en 02 04 Julian Sas (blues)

Skytrain (soul en danceclassics)
Vrijdag 01 april

Op vrijdag 1 april komt Skytrain terug naar Manifesto voor een geweldige show vol bekende soul- en danceclassics. Skytrain heeft zich de afgelopen tijd helemaal opgeladen en is klaar voor een avond vol dans en zang. De twee zangeressen Jaloe de Vries en Joy Zuiker worden opgestuwd door een uitgebreide ritmesectie met Fief Macrander op tenor sax en Klaas Petter op trompet. Naast een splinternieuwe drummer, die in Manifesto wordt voorgesteld en het debuut zal maken, zien en horen jullie Edwin Siemons op bas, Freerk Ottema op gitaar en Paul Stroomer op toetsen. Emke Douwe Ottema zorgt voor een perfecte geluidsmix. Skytrain speelt bekende dansnummers van Diana Ross, Pointer sisters, Chic, Justin Timberlake, Aretha Franklin, Tavares, Dan Hartman, Earth, wind and fire, Bruno Mars en van vele anderen. Laat je meenemen met Skytrain door het enthousiasme en een super sound. Dj Bert Laan verzorgt de zeer dansbare afterparty
Vrijdag 01 april 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 12.50 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 16.50
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl


Julian Sas band (blues)
Zaterdag 02 april

Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album. Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken.

De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie.

‘Electracoustic kwam uit op 4 maart 2022 als 3 LP set (gelimiteerde oplage) en 2 CD set. Dj John Buis zorgt voor een passende muzikale omlijsting van deze show.

Zaterdag 02 april 2022
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur Entree: v.v.k. € 15 (ex fee 1.50 per bestelling) /deur € 18
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl