Van snelle (Hiphop) in Manifesto (Fris)
Vrijdag 8 juni

Rapformatie Van Snelle domineerde FunX Talent Next Generation en won de finale! De jongens streden elke week keihard om door te gaan en wisten met hun aanstekelijke optredens iedereen te overtuigen. Vrijdag 8 juni komen ze naar Hoorn, maar wie zijn deze vier jonge boys eigenlijk?

Het begin
Isje (16), LV (16), RJM (16) en Domina (17) kennen elkaar al sinds dat ze kleine jongens zijn. De rappers zaten bij elkaar op school en maakten altijd al muziek. Toen waren ze al vastberaden om van hun droom werkelijkheid te maken. Nu is één van hun doelen om net als hun inspiratiebron Broederliefde ook op Pinkpop te staan.

“Toen Broederliefde daar was, was het echt bomvol en die vibe was er gewoon. Het maakt sowieso niet uit wie je bent, die vibe daar is sowieso aan, dus op Pinkpop zouden we wel willen staan. Support local heroes KB Sessions en DJ Fontay.

Vrijdag 8 juni 2018

Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2.00 uur
Entree: 10 (ex fee) 1,50) v.v.k / 12,50 deur = frisfeest
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Disco zonder Drempels
Zondag 10 juni

Zondag 10 juni vindt er in Manifesto een wel heel bijzondere disco plaats, namelijk ‘Disco Zonder Drempels’. Deze disco is bedoeld voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

‘Disco Zonder Drempels’ wordt georganiseerd door DJ Cripple X in samenwerking met – en gesponsord door – de gemeente Hoorn – Pop- en Cultuurpodium Manifesto. Er zijn optredens van Harde Rammers, Jeroen Post, dj Cripple X en Brosiaz. Tickets kosten 5 euro (ex fee) en zijn te koop via de website en bij alle Primera winkels.

Zondag 10 juni 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 14:00-17.00 uur
Entree: 5 (ex fee) 1,50) v.v.k / 7,50 deur = frisfeest
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl