BLOKKER - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. De markt van deze maand vindt plaats op zondag 30 september, van 10:00 tot 16:00. Omdat het buiten wat frisser wordt, staan de kramen deze maand binnen in het bezoekerscentrum.

De vaste kramen worden elke maand gevuld met groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Rico’s Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, brood van Bakkerij Raat, en alles voor gezonde energie van Life Energy. In de wisselkraam staat deze maand Paardencentrum Moerbeek met paardenmelk en verzorgingsproducten. Voor de invulling van de overige wisselkramen, aanbiedingen en overige bijzonderheden: kijk op de website van MAK Blokweer.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.