HOORN - Magic Circus dendert eindelijk weer door het land. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter! Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling "Ho, Ho... HO!". Hartverwarmend circus met acrobaten en... sneeuw. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 april live te beleven op parkeerterrein Noorderveemarkt in Hoorn en vervolgens op dinsdag 12 en woensdag 13 april in Zwaag Bangert en Oosterpolder op het grasveld aan De Strip / Paaldijk (bij de boot op de paal). Voorstellingen starten om 16.00 uur.

Ho,Ho...HO!

"Ho,Ho... HO!" slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus.

In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Daarnaast clowns zonder enge schmink of rode neus, maar met ver gaande humor.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Modern circus dat ook leuk is voor kinderen. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.