HOORN - Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Kom naar de informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep geschiedenis. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

Tijdens de informatiebijeenkomst maak je kennis met de manier van werken van Stiching Senia. Deze stichting helpt al bijna duizend groepen in Nederland. Je krijgt uitleg over de boekenlijsten en leeswijzers van Senia, die het kiezen van titels en gespreksonderwerpen heel makkelijk maken. Bovendien ontmoet je meteen anderen, die ook interesse hebben in een leesgroep. Na afloop kun je, als je dat wilt, direct een nieuwe groep met elkaar beginnen.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Leesgroep geschiedenis: 9 februari
Op vrijdag 9 februari is er een informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep geschiedenis. Belangstellenden zijn welkom op 9 februari om 15.00 uur in Bibliotheek Hoorn, aan de Wisselstraat 8. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen.
Aanmelden bij Stichting Senia, via e-mail info@senia.nl.
15:00 - 16:00