HOORN - Op zaterdag 30 juni organiseert Kinderclub Voltreffer de afsluiting van het kinderclubseizoen. We doen spelletjes en om 12.00 uur eten wij samen heerlijke patat. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn hartelijk welkom. Het begint om 10.30 uur.

Nog één keer club voor de zomervakantie! Ben je nog nooit eerder op de club geweest? Kom dan gerust een keer kijken. Misschien kwam je al vaker? Dan weet jij dat deze laatste club morgen van het seizoen héél speciaal is.

Wat gaan we doen? Bij mooi weer, spelen we buiten spelletjes. Aan het einde van de ochtend eten we lekker patat met elkaar. Als je vader of moeder zin hebben om mee te eten, dan mag dat. Om 12.00u beginnen we met eten. Verder hoor je een mooi Bijbelverhaal, zingen we met elkaar en nog veel meer.

Om 12.30 uur is het feest weer voorbij. Ieder kind krijgt dan een bouwplaat mee. Dan heb je in de vakantie iets te knutselen. Laat na de vakantie maar eens zien hoe mooi die geworden is! Zin om mee te doen? Kom dan op zaterdag 30 juni naar Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6. De toegang is gratis! Nodig ook een vriendje of vriendinnetje uit?

Op zaterdag 1 september start de kinderclub weer. Daarna is er elke 2e en 4e zaterdag van de maand club en jij bent welkom! Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje naar kinderclubvoltreffer@gmail.com. Tot ziens op de kinderclub!