HOORN - Op zaterdag 8 april om 20:30 uur treedt Katell met haar 'Retour Amsterdam-Paris' op in Theater Het Pakhuis in Hoorn. Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma's heeft ze vele mensen geënthousiasmeerd voor het Franse lied.

Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, akoestisch jasje, waarbij Katell sommige van oorsprong Nederlandse nummers in het Frans zingt of juist Franse liedjes in het Nederlands uitvoert. Het is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop.

Wil je hierbij zijn?

Ga mee op deze boeiende 'treinreis' Retour Amsterdam-Paris waarbij vele hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur de revue passeren. Tickets zijn te koop via www.pakhuishoorn.nl. Betalen met de cultuurstrippenkaart is ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@pakhuishoorn.nl.

Rolstoelplaatsen
In het theater kunnen uiteraard rolstoelplaatsen worden gecreëerd. Belangrijk is wel dat een rolstoelticket wordt geboekt, zodat deze plaatsen kunnen worden ingericht. Zijn de rolstoeltickets uitverkocht? Neem dan contact op met ons theater.

Over Theater Het Pakhuis​

Theater Het Pakhuis is een kleinschalig theater in een historisch VOC Pand, waar (opkomend) talent de kans krijgt zich te laten zien. Wij bieden ruimte om te repeteren voor o.a. voorstellingen, presentaties of workshops. Ook voor het bijwonen van voorstellingen zoals dans, muziek, cabaret, verhalen of spoken word kun je terecht in ons gezellige en intieme theater. www.pakhuishoorn.nl