BERKHOUT - Zaterdag 25 juni komt pianist en zanger Maurits Fondse naar de Berkhouterkerk in Berkhout met zijn voorstelling 'Inside Billy Joel'. Als special guest komt saxofoniste Jelske Hoogervorst mee. Fondse speelt bekende, maar ook minder bekende parels van Billy Joel, de straatjongen uit New York, die het schopte tot één de succesvolste artiesten aller tijden, met 33 top-40 hits en meer 200 miljoen verkochte albums.


De voorstelling is geen tribute, maar een persoonlijke ode aan Joel, met anekdotes uit het persoonlijke leven van Fondse, rondom het bijzondere levensverhaal van Billy Joel. Songs als 'Just The Way you Are', 'Goodnight Saigon' en uiteraard 'Pianoman' passeren de revue.

Maurits Fondse is een veelzijdig pianist, zanger en songwriter. Hij werkt als vaste pianist (en backing vocalist) voor o.a. Freek de Jonge en stond van 2013-2019 met hem in de theaters. Tevens was Maurits pianist en componist voor ‘Dansen met de vijand’ (4 Musical Award Nominatie).

Naast 'Inside Billy Joel' speelt hij met Britta Maria, Oleg Fateev en Simone Sou in de voorstelling ‘Aznavour mon Amour’.

Maurits Fondse - piano en zang
Jelske Hoogervorst - saxofoon

Zaterdag 25 Juni 2022
Berkhouterkerk, Berkhout 20:15 uur

www.berkhouterkerk.nl