HOORN - Op maandag 15 juli a.s. zal er in Het Huis Verloren in Hoorn opnieuw een Acara Adoe Adoe (evenement) worden gehouden. Een gezellige Indische middag waar iedereen, van jong tot oud van harte welkom is om te genieten van een bijzonder samenzijn op de sfeervolle locatie van Het Huis Verloren. Heb je zin in een dansje of wil je gewoon lekker praten met de andere gasten, zin in heerlijk Indisch eten en te genieten van de optredens van allround zangeres Sandra Mooy? Dan ben je op maandag 15 juli a.s. van 14.00 tot 18.00 uur van harte welkom op dit bijzondere evenement.


Het eerste Acara Adoe Adoe was een groot succes en bij deze tweede bijeenkomst verwachten we gezien de vele enthousiaste reacties over de eerste bijeenkomst, een nog veel grotere belangstelling.
Kortom, aarzel niet, meldt je aan en kom genieten van dit unieke samenzijn. Wanneer je besluit om met je vrienden, familie of buren te komen dan betaal je bij aanmelding in de voorverkoop voor vier personen de prijs van drie personen! Tijdens deze middag zijn er heerlijke Indonesische gerechten, snacks en drankjes tegen lage kosten te verkrijgen…………. Van harte tot ziens op 15 juli !!!!

Prijs toegangskaarten in de voorverkoop via internet: € 5,-.
Verkoopsprijs toegangskaarten aan de zaal: € 7,50.


Wil je dit evenement mee maken bestel je kaarten dan tijdig !!
* http://www.huisverloren.nl/event/adoe-adoe-acara/
* Voor de 4=3 kaartjes mailt u naar indonesie@smaragd-reizen.nl


Waar:
Het Huis Verloren
Kerkstraat 10B
1621CW Hoorn