HOORN - Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt er om 19.30 uur een mannenkoorconcert gehouden in Hoorn. Het beroemde mannenkoor Westerlauwers uit Friesland komt zingen in Het Octaaf . Er is ook samenzang en er zijn instrumentale intermezzo’s.

Het Chr. Mannenkoor Westerlauwers heeft iets meer dan 100 leden die uit de grensstreek van Friesland en Groningen komen. Eind augustus 2016 is het koor begonnen onder leiding van de nieuwe dirigent Jan Hibma, opvolger van Harm van de Meer. Harm van der Meer heeft het koor in 7 jaar naar weer een hoger plan gebracht. Het koor wordt op orgel begeleid door Jan Kroeske, Sebastiaan Schippers bespeelt de piano. Zij zullen ook samen en/of solo van zich laten horen.

Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn online à € 11,00 verkrijgbaar via www.zingenenzo.com Aan de ingang van Het Octaaf aan de J.D. Pollstraat 1 kosten de kaarten voorafgaande aan het concert € 12,50 indien niet uitverkocht. Kinderen t/m 11 jr. € 5,00 Tijdens het concert kan er een vrijwillige bijdrage worden gegeven voor het Hospice Dignitas Hoorn. Vrij parkeren op de grote parkeerplaats naast Het Octaaf.