HOORN - Ook in 2020 gaat het Hoornse poppodium Manifesto verder met alweer de 3e editie van Hoorn Undercover, een festival voor coverbands. Ook deze keer weer een divers aanbod met vier bands Sisyphus Stone, The Velvet Grooves, Cherry Moon en StereoJacks.

20.15-21.00 uur Sisyphus Stone
Met z’n vijven spelen zij lekkere rockmuziek van alle tijden. De opvallend en onuitspreekbaar blijkende naam komt van een Griekse mythe, maar niet gevreesd, de rock zal niet worden afgewisseld met Griekse volksmuziek. “Stone” en “Rock” hebben immers een verwante betekenis.

21.15-22.00 uur The Velvet Grooves
Coverband The Velvet Grooves brengt een dansbare mix van vette funk-, soul- en jazz-covers met een stevige groove. De band bestaat uit 5 ervaren en enthousiaste muzikanten uit Hoorn en omgeving.

22.15-23.15 uur Cherry Moon

De fonkelnieuwe negen-koppige band Cherry Moon speelt de mooiste songs uit het Amerikaanse Funk Soul repertoire. Cherry Moon is een formatie met drie lead-vocalisten en een volledige blazerssectie. Hits van artiesten als Bruno Mars, Amy Winehouse, Stevie Wonder en Incognito staan garant voor een gevarieerde en fantastisch klinkende show.

23.30-0.30 uur StereoJacks
Deze band speelt covers van de jaren 70 tot heden in de genres pop/rock/swing. Ze wisselen bekende top 40 hits af met knallers uit het alternatieve genre en dat met een energieke en dansbare vibe. Denk aan Elvis Presley, Dandy Warhols, PINK, Shocking Blue, Oasis, Golden Earring etc.

Zaterdag 18 januari 2020
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 7 (ex fee) vvk/ deur € 10
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl