HOORN -
Alcatrazz feat. Graham Bonnet
Bekend van Rainbow’s ‘Since you’ve been gone’ naar Manifesto
Vrijdag 22 maart


De stem van wereldhits als ‘Only one woman’, ‘Since You’ve Been Gone’ en ‘All Night long’ komt naar Hoorn. Graham Bonnet staat op vrijdag 21 maart met Alcatrazz in Manifesto! Hij zong op de classic rock albums Down to Earth (Rainbow) en Assault Attack (Michael Schenker Group) en was verder zanger van het 60's hitduo The Marbles.

In februari 2019 werd gitaarheld Joe Stump bij de band gehaald (een regelrechte aanrader voor liefhebbers van Malmsteen gitaarwerk) en samen met ex-Alcatrazz toetsenist Jimmy Waldo is de legendarische band Alcatrazz weer tot leven gewekt! Graham Bonnet tourt al lange tijd langs alle grote Europese festivals en clubs en ze beloven een krachtige setlist die Bonnet’s gehele carrière eer aan doet. Dus ja, óók ‘Since You’ve Been Gone’ en 'only one woman' kunnen luid meegezongen worden!

Graham Bonnet – Vocals
Jimmy Waldo – Keyboards
Joe Stump – Guitars
Beth-Ami Heavenstone – Bass
Mark Benquechea – Drums.

Vrijdag 22 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 20 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 24
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Young Elles + Rey Tranquilo + Jiri11
Zaterdag 23 maart

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst uit Amsterdam.

In 2017 is Young Ellens ontdekt door- en getekend bij Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen en heeft daarin al bijval gekregen van gevestigde namen zoals Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho en MocroManiac. Daar komt nu de nieuwe single samen met Jiri11 bij.
Live is Young Ellens een positieve, energieke verschijning met een sterk karakter, en geeft aan alles een grappige draai.

Rey Tranquilo is nooit tranquilo: hij is een artiest pur sang, die met een overtuigende liveshow en sterke DIY mentaliteit alleen in 2018 al 50 shows speelde, waaronder festivals als WOO HAH!, Encore, Solar, Mundial, Kwaku, Vunzige Deuntjes en SMIB TNO Fest.
Hij won dit jaar De Grote Prijs van Nederland, werd uitgelicht als 101Barz. Vorig jaar was hij al te horen op het nummer ‘Party’ met Jacin Trill en 808milli, en hij bracht dit jaar in eigen beheer ‘Drippy’, ‘Wie Ben Jij’, ‘Gucci Dollar Bill’ en ‘Mijn Tijd’ uit. De komende tijd staat in teken van nieuwe muziek. Positiiief!

Jiri11– creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU – gaat solo verder met één grote ambitie: de wereld veroveren.
In de Venlose rapformatie ANBU verwierf hij bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks werden ook geproduceerd door Jiri, net als het leeuwendeel van hun andere muziek. In de media wordt Jiri geroemd om zijn energieke live performances en muzikaliteit. Niet alleen op dat gebied trekt hij de aandacht, maar ook de razend populaire merchandiselijn van ANBU, door hem ontworpen, is elke keer binnen no-time uitverkocht.


21:00 – 21:30 dj Fon Tay

21:30 – 22:00 Rey Tranquilo

22:00 – 22:15 dj Fon Tay

22:15 – 22:45 Jiri11

22:45 – 23:00 dj Fon Tay

23:00 – 23:30 Young Ellens

23:30 – 01:00 dj Fon Tay

Zaterdag 23 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-1:00 uur
Entree: € 15
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl