HOORN -
Talking Heads’ Stop making Sense 35 jaar’
Vrijdag 18 oktober
De concertfilm ‘Stop Making Sense’ van Talking Heads is legendarisch en inmiddels 35 jaar oud. Reden voor een feestje! De zeskoppige band van 35 jaar Stop Making Sense voert de plaat integraal uit, inclusief dansjes en grijze pakken.

Met een aanstekelijke en energieke show heeft ‘Stop Making Sense’ een diepe indruk achtergelaten bij menig muziekliefhebber. Alleen al de openingsscène spreekt tot de verbeelding. Talking Heads frontman David Byrne, in zijn eentje op een kaal podium die met enkel een gitaar en taperecorder ‘Psycho Killer’ uitvoert. De toon is gezet. De Nederlandse zeskoppige band blaast de legendarische film nieuw leven in en brengt de film van het doek naar het podium. Van Psycho Killer tot Crosseyed and Painless, ze komen vanavond voorbij. Natuurlijk doen ze dit zo natuurgetrouw mogelijk, waarmee ze behoorlijk dicht in de buurt van de Amerikaanse new wave band komen. Maak je klaar voor een bijzondere avond waar je bij wilt zijn! Dj Begt (Bert Laan) verzorgt de dansbare afterparty.

Vrijdag 18 oktober 2019
Waar
: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) / € 12,50 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl


Revolution Radio (ontdekfestival)
Zaterdag 19 oktober

Een verfrissend en veelzijdig ontdekfestival waar je kennis gaat maken met nieuwe opkomende bands en acts. Bestempel jezelf als muziekpionier en ga met ons (organisatoren Melissa Hoek en Joyce Beuken) mee op ontdekkingsreis!

Ko Ko Mo is een tweekoppig rock-‘n-rollmonster met een moderne kijk op het geluid van de seventies. Dit ongetemde duo uit Frankrijk zet met alleen drums, gitaar en zang een onverwacht explosief geluid neer. Live vertalen ze dit naar energieke performances, waarmee ze in korte tijd een grote fanschare in het thuisland wisten op te bouwen.

Daarvoor spelen Soap en VoidFare. Soap is een frisse dreampopband gevormd in Amsterdam. Beïnvloed door popmuziek uit de nineties, zeroes, televisie en ook de realiteit maakt de band liedjes met soms harde gitaren, sparky synths en teksten over highs en lows die de bandnaam eer aan doen.

VoidFare is een indie rockband gevormd in Utrecht met achtergronden als alternatieve rock, pop en jazz. Door de samenloop van drums, gitaren, (bas)synths, zang en omstandigheden ontstaat er een dynamische sound die varieert tussen dromerig, knallend, groots en intiem. Kaarten kosten slechts 5 euro ex fee in de vvk, geen geld voor zoveel kwaliteit!

Zaterdag 19 oktober 2019

Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 5 (ex fee 1.50 per bestelling) / € 8 deur
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl