HOORN -
DonderPopCafe
Donderdag 04 april


Het muziekcafé in Manifesto biedt ruimte aan jonge talentvolle bands en acts uit Hoorn en de regio. Deze keer komen Nois en Switchboard naar het DonderPopCafe. Entree is gratis.

Donderdag 04 april 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-23:00 uur
Entree: gratis
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Club Festo (tienerdisco)
Vrijdag 05 april

De maandelijkse tienerdisco voor de Hoornse jeugd van 10 t/m 14 jaar heeft deze keer als thema ‘raar met je haar’. De organisatie is in handen van het kinderwerk van Stichting Netwerk.

Vrijdag 05 april 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: € 2
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl


Jan James (usa) + Moondaze (bluesrock)
Zaterdag 06 april

Blues Rock with a Country Soul Voice De Amerikaanse zangeres Jan James werd in het begin van haar carrière vaak vergeleken met Janis Joplin. Het feit dat Jan ooit de rol van Janis speelde in een stuk over Janis Joplin in Chicago’s Royal George Theatre voedden deze vergelijkingen alleen maar. Inmiddels is de zangeres uit Michigan die vergelijking wel een beetje kwijt en bestaat de muziek uit een mix van blues, soul, country en rock. Support Moondaze is voortgekomen uit de Noord-Hollandse formatie Uncle Jimmy.

Zaterdag 06 april 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur Entree: € 15 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 18
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Blues on Sunday met GG and the Cruisers
Zondag 07 april


Eén keer per maand op een zondagmiddag wordt Cultuurpodium Manifesto omgedoopt in het “Radio501 Bluescafé”. Gezellige tafels met genoeg zitplaatsen, een gezellige bar en uitstekende Blues muziek van hoog niveau. In dit Bluescafé, waar het radioprogramma “Radio501 Blues on Sunday” wordt opgenomen, kun je getuige zijn van live bluesmuziek!

Deze editie komt GG and the Cruisers naar Hoorn. Een band waarin ‘Oldschool’ Blues ‘Newschool’ Blues ontmoet! Alle stijlen blues worden moeiteloos in elkaar verweven waardoor er een verrassend eigentijdse maar toch ook vintage sound ontstaat. Het repertoire van de Cruisers bestaat zowel uit eigen werk, als bewerkingen van traditionele Bluessongs van o.a. Sonny Terry & Brownie Mcghee, Big Bill Broonzy, Robert Johnson, Tommy Johnson, Muddy Waters, Little Walter en Leadbelly.

Zondag 07 april 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 14:30-17:30 uur Entree: € 7,50 (deur)
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl