HOORN - Hocus pocus pilates pas! Zaterdag 30 juni was er open dag bij Kindercentrum Hoorn-Centrum. De kinderen konden in de huid kruipen van een échte tovenaar.

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Lambert Meliszweg 1, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Dit jaar was het thema ‘Het toverfeest’. Er waren verschillende toveractiviteiten; zoals een lichtbak met gekleurd zand, reuze bellen blazen, een fotohoek en een groot spinnenweb. De medewerkers waren allemaal verkleed in het thema. Het was mooi weer en de open dag was druk bezocht.

De open dag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Heb je de open dag gemist en wil je de locatie op een ander moment bezoeken? Kom naar de wekelijkse inloopochtend op vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur of bel om een afspraak te maken naar 088-2337000.

Kijk voor meer informatie ook op www.berendbotje.nl.