HOORN - Tijdens de herfstvakantie worden op ijsbaan de Westfries en in zwembad de Waterhoorn weer leuke activiteiten georganiseerd. Op de ijsbaan geldt ook nog eens een hele mooie actie!

Bring a Friend actie op de Westfries
Van 19 tot en met 27 oktober geldt op ijsbaan de Westfries de “Bring a friend” actie: Iedere 2e persoon is gratis. Het goedkoopste kaartje hoeft niet betaald te worden en de actie geldt niet in combinatie met andere acties of groepskorting. Dus kom samen met jouw vriendje of vriendinnetje naar de ijsbaan en doe mee aan een van onderstaande activiteiten!

Het vakantieprogramma ziet er als volgt uit:
 • Zondag 20 oktober: Proefles schaatsen georganiseerd door schaatsschool DuoSport
 • Maandag 21 oktober:

  Ice Games: Kids battle, Bounce hockey & kinder curling, georganiseerd door Optisport
 • Dinsdag 22 oktober:

  Clinic kunstrijden georganiseerd door KVH
 • Woensdag 23 oktober:

  Clinic kunstrijden georganiseerd door SOSK
 • Donderdag 24 oktober:

  Clinic Shorttrack georganiseerd door Shorttrack Hoorn
 • Vrijdag 25 oktober:

  Clinic IJshockey georganiseerd door BMC
 • Zaterdag 26 oktober:

  Clinic kunstrijden georganiseerd door KvH
 • Zondag 27 oktober:

  Clinic kunstrijden georganiseerd door SOSK

Bekijk de website voor tijden: www.optisport.nl/westfries. Deelname aan de activiteiten is kosteloos en kan zonder inschrijving.

Nieuw dit seizoen
Vanaf 1 september kunnen bezoekers van Kunstijsbaan De Westfries de eerste vier uur gratis parkeren. Let op, want er moet nog wel een vrijkaartje uit de parkeerautomaat gehaald worden.

Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn, 0229-277660

Activiteiten bij de Waterhoorn
De Waterhoorn is tijdens de herfstvakantie extra veel geopend. Van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober kun je iedere dag vrijzwemmen in het recreatiebad van 10:00 tot 18:00 uur. Op woensdag 23 oktober kun je vrijzwemmen van 10:00 tot 20:00 uur. Op vrijdag 25 oktober kan dit zelfs van 10:00 tot 21:00 uur, want dan vindt de spetterende, (een beetje) griezelige en vooral gezellige Halloween Disco plaats! Op zaterdag 26 oktober kun je van 14:00 tot 16:00 uur ook komen apenkooien in het water. Inschrijven is niet nodig.

De reguliere zwemlessen gaan door tijdens de herfstvakantie. Ook de lessen Zeemeerminzwemmen, Snorkelen en Aqua Kids Fun vinden plaats tijdens de vakantie. Hiervoor is het verstandig om eerst contact op te nemen met de receptie en te vragen naar beschikbaarheid.

Kijk voor het volledige herfstvakantierooster op: www.optisport.nl/waterhoorn.

Zwembad De Waterhoorn, Holenweg 14e, 1624 PB Hoorn, 0229-217770