SPANBROEK - Vorig jaar speelde Hans Laduc samen met Gerard Alderliefste met veel succes in het ‘t Kerkhuys van Spanbroek. Dit jaar heeft Hans als speciale gaste, zangeres Renate Poel.

Hun Valentijns concert is een ode aan de liefde. Songs over de romantische liefde, de liefde voor muziek, de liefde voor de mensen om je heen. Bijna 80% van alle songs gaan over de liefde en vriendschap. In “The rose zingt Bette Middler dat de liefde voor iedereen is, maar pas op, naast de schoonheid van de roos zijn er ook doornen waaraan je je lelijk kunt bezeren. Ook Claudia de Breij omschrijft het treffend ”Mag ik dan bij jou, dan mag jij altijd bij mij”. James Talor zingt en speelt heel mooi “You’ve got a friend”. Hans heeft kort geleden zelf een instrumentale song gemaakt voor “Layla rose” de 6 jaar oude kleindochter van een Amerikaanse vriend. Zij was ernstig ziek, maar gelukkig maakt zij weer gezond deel uit van de familie.

Achter elke song zit ook een bijzonder verhaal en deze verhalen gaan Hans & Renate vertellen, waarbij de rode draad uiteraard “de liefde” is.

Te zien en mee te maken in ’t Kerkhuys Spanbroek
Zaterdag 10 februari 2018
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €12,00
laducgitaar@gmail.com