HOORN - Op zaterdag 5 oktober a.s. is het weer Open Huis bij Pisa in Hoorn. Van 11.00 tot 13.00 uur staan de deuren van dé plek in Westfriesland voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, open voor iedereen. Vaste bezoekers, maar ook voor hen die willen weten wat Pisa te bieden heeft.

Pisa houdt elke eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 Open Huis; soms is er een extra activiteit. Zo ook deze zaterdag, want dan komt Margriet Slot (op afspraak) handmassages verzorgen. Deze handmassages met de AromaTouch Hand Technique zorgt is een ware aanrader. Gespannen handen worden zacht en soepel en vermoeide handen worden lekker warm. Daarbij zorgt de massage ook voor kalmering van de geest en ontspanning van het lichaam.

Pisa nodigt u van harte uit om deze ochtend binnen te stappen. Wilt u gebruik maken van de handmassage, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via administratie@inloophuispisa.nl, tijdens openingsuren bij de gastvrouw of -heer of via de website www.inloophuispisa.nl. Pisa vraagt voor de handmassage een bijdrage van vijf euro.