Tot en met 31 januari kun je bij MAK Blokweer komen speuren naar diersporen in het park tijdens de Hakkebakke-Speurtocht. De speurtocht sluit aan op de film ‘Dieren uit het Hakkebakkebos’, die nu draait bij Cinema Oostereiland.

‘Dieren uit het Hakkebakkebos’ is een kleurrijke stop-motion animatiefilm vol vrolijke liedjes. De altijd vrolijk zingende muis Klaas en zijn dierenvrienden in het Hakkebakkebos kunnen het goed met elkaar vinden. De enige stoorzenders zijn de vos en de egel, die altijd op muizenjacht zijn. Hoe kunnen ze die twee dwarsliggers nu leren dat ze andere dieren niet meer op moeten eten?

Tot en met 31 januari kun je aansluitend op de film bij MAK Blokweer de Hakkebakke-Speurtocht komen doen. Trek je laarzen aan, want de sporen zijn verstopt in de rietkreek, de boerderij en het grasland! Haal je deelnameformulier op in de Kijkboerderij. Alle speurneuzen die de juiste oplossing gevonden hebben, mogen hier een verrassing ophalen!

Op vertoon van je filmticket of de MAK-flyer die je bij de film ontvangt, kun je gratis speuren. Deelname zonder ticket is niet mogelijk. De activiteit is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Jonge kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een familielid of ouder broertje/zusje. Je kunt de speurtocht beginnen tussen 10:00 en 15:00 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

‘Dieren uit het Hakkebakkebos’ wordt bij Cinema Oostereiland vertoond op de dagen dat het MAK geopend is. Zo kun je makkelijk de film en de speurtocht combineren. Dus koop je filmtickets bij Cinema Oostereiland, en kom daarna speuren bij MAK Blokweer!

MAK Blokweer is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 en is gevestigd aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl, info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl