HOORN - Halleluja! Een heuse dominee op het podium van Het Huis Verloren. En wat voor één: The Reverend Shawn Amos ademt blues en soul. Laat je onderdompelen in de passie van een man met een missie en een mondharmonica. Met Shawn Amos en The Brotherhood krijg je het muzikaal heerlijk voor je kiezen in Het Huis Verloren op donderdag 21 maart.


Blues met een boodschap
Muziek die je moet voelen, daar gaat het om bij The Reverend. Want dan komt de boodschap binnen. Op de schouders van Curtis Mayfield en The Staple Singers neemt hij ons mee naar de rafelrandjes van Amerika. Een verhaal van zorg en hoop, verpakt in dampende grooves en subtiele intimiteit. Maar altijd met SOUL! Inderdaad, met vier vette hoofdletters. Stilzitten is geen optie.

Soul Brother No. 1
In oktober bracht The Reverend Shawn Amos zijn nieuwe single “Revelation” uit, met een virtuoze bijdrage van Mothers Finest bassist Jerry “Wyzard” Seay. En dat was nog maar een voorproefje, want met zijn in januari verschenen album “Soul Brother No. 1” deed hij er nog een vette schep gravy bovenop. Een gedurfde titel? Zeker. Maar wel eentje die hij helemaal waar weet te maken. Dan zie je vanzelf, op donderdag 21 maart in Het Huis Verloren in Hoorn.

All Stars Band
Tijdens deze tournee zal The Reverend door een All Stars band begeleid worden, met o.a. Brady Blade op drums, die we nog kennen van o.a. Emmylou Harris, Steve Earle en Dave Matthews.

Datum: Donderdag 21 maart 2024
Locatie: Het Huis Verloren, Kerkstraat 10b, 1621 CW Hoorn
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 21.00 uur
Toegang: 15 EUR
Tickets: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/A7C9DA3E860BEB13F437F6C901D5C700