OOSTERBLOKKER - In Cultureel Centrum Pancratius wordt op zaterdag 17 en zondag 18 februari voor de 27e keer de bekende boekenmarkt gehouden. Afgelopen jaar zijn er weer heel veel boeken binnengekomen.

Vrijwilligers zijn straks druk bezig om deze allemaal op thema te sorteren. Romans, kinderboeken, geschiedenis, sport, koken, reizen, koningshuis, boekenweekgeschenk, godsdienst, noem het maar op. In de afgelopen jaren groeide de markt uit tot een begrip onder boekenliefhebbers. De markt is op de boven- én benedenverdieping. U kunt hier lekker struinen ín en langs de kramen met boeken. Voor een vriendelijk prijsje kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent. Niet alleen boeken maar ook CD’s, LP’s, puzzels en speelgoed zijn voor een prikkie te bemachtigen. Deze keer zal er ook een Rad van Fortuin zijn, waar verschillende prijsjes mee te winnen zijn. Voor de kinderen zijn er op de bovenverdieping de kinderboeken, speelgoed en cupcakes versieren.

De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het gebouw en inrichting. Voor het aangenaam verpozen, is er als vanouds koffie/thee, broodjes en vergeet vooral de heerlijke soep niet. De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.

Op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Iedere bezoeker krijgt 1 (gratis) lootje voor het Rad van Fortuin.
Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar onder begeleiding van een volwassene, gratis.