HOORN - Jij draait je hand niet om voor het repareren van een schutting of het maken van een konijnenhok. Het houtwerk thuis geef je om de paar jaar een nieuw verfje. Kortom, je vindt het leuk om met je (rechter)handen bezig te zijn. Herken jij je in deze omschrijving? De vrijwillige Technische Dienst van MAK Blokweer kan jouw hulp goed gebruiken!

Als medewerker van de Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor verschillende voorkomende klussen, met name onderhoud en reparatie aan uiteenlopend materieel. Ook het vervaardigen van bijvoorbeeld nieuwe hokken en (buiten)meubilair staat op je takenlijst. Samen met de groep enthousiaste vrijwilligers van de Technische Dienst verzorg je elke maandag in een ongedwongen sfeer het technische onderhoud in de verschillende ruimtes van MAK Blokweer. Ieder draagt daar op zijn eigen manier aan bij, want vele handen maken nog altijd licht werk.

MAK Blokweer is een natuur- en milieueducatiecentrum dat zich inzet voor (bewustwording rondom) duurzaamheid, natuur en cultureel erfgoed. Als vrijwilliger draag je hier (actief) aan bij.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Kijk op www.mak-blokweer.nl voor meer informatie of neem direct contact op via info@mak-blokweer.nl of 029-266344.