BLOKKER - Op vrijdag 23 februari opent op de bovenverdieping van het bezoekerscentrum van MAK Blokweer een expositie met foto’s van Mieke Brouwer. Zij is winnaar van MAKS’ Fotowedstrijd 2017 en mag daarom een jaar lang haar winnende fotoserie tentoonstellen. Het thema van de fotoserie is ‘Bomen’.

Alle ingezonden series waren erg aan elkaar gewaagd, maar Mieke Brouwer bleek zowel bij de jury als bij het stemmende publiek favoriet. Haar foto’s hebben een heel eigen karakter. Ze geven een breed beeld van de bomen in natuurpark Blokweer in al hun verschijningsvormen, van wild kronkelende wilgentakken tot de geleide twijgen van het snoepdoolhof. Volgens het publiek sprongen de foto’s van Mieke er uit vanwege de vrolijke kleuren, het afwijkende perspectief en het “MAK-gevoel”.

MAKS’ Fotowedstrijd wordt jaarlijks gehouden. Meer informatie over de editie van 2018 volgt binnenkort op mak-blokweer.nl.

De expositie met foto’s van Mieke Brouwer is tijdens de openingstijden van MAK Blokweer te bewonderen in bezoekerscentrum De Molshoop, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. MAK Blokweer is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00. Entree is gratis. Honden niet toegestaan.