HOORN -
Robby Valentine’s tribute to Queen
Zaterdag 16 maart


Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again, een gigantische hit.
Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Een droom kwam uit toen zijn grote held Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te doen van May’s Duitse solo-tournee in 1993.

Valentine heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven en de invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek. Dit is voor de Nederlandse- en de Britse Queen fanclub de reden geweest om Valentine meerdere keren op te laten treden op hun beider conventions.

Queen zoals het op cd klinkt
Deze shows hebben geleid tot het uitbrengen van Valentine’s ultieme tribute album van maar liefst 24 Queen nummers. Verwacht niet de zoveelste Queen Tribute met een man in een gele jas met plaksnor. Waar de meeste tribute bands Queen naspelen zoals zij live klonken hoor je deze avond de muziek van Queen zoals het op CD staat. Inclusief de door Valentine zelf opgenomen koortjes die zo karakteristiek het Queen geluid vormen.

Ervaring
De bandleden van Valentine’s tribute to Queen hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend, en de afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Catharina (Marlies Schuitemaker, Idols) en het perfect naspelen van de mooiste Queen nummers is een ervaring die je niet mag missen.

Valentine’s tribute to Queen Live. Laatste kaarten nu in de verkoop.

Zaterdag 16 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 15
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl


Blues on Sunday met Maarten Russchen Band
Zondag 17 maart


Eén keer per maand op een zondagmiddag wordt Cultuurpodium Manifesto omgedoopt in het “Radio501 Bluescafé”.
Gezellige tafels met genoeg zitplaatsen, een gezellige bar en beregoeie Blues muziek van hoog niveau.
In dit Bluescafé, waar het radioprogramma “Radio501 Blues on Sunday” wordt opgenomen, kun je getuige zijn van live bluesmuziek! Deze middag komt de Maarten Russchen Band naar het altijd gezellig bluescafe.


Zondag 17 maart 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 14:30-18:00 uur (aanvang 15.00 uur)
Entree: € 7,50
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl