HOORN - Save the date! 13 oktober 2018, 12-17 uur, Nieuwstraat 23 Hoorn. Fashion designer Sepehr Maghsoudi nodigt u uit op zijn Fashion Event in het oude stadhuis in hartje Hoorn ter ere van zijn 10-jarig modejubileum. Burgemeester Nieuwenburg is er om hem te feliciteren en ‘The One’ fashion show bij te wonen.


Nu eens niet in Parijs of Amsterdam

Hoorn was al die jaren Sepehrs thuis. Hier staat zijn atelier. Hier ontwikkelt hij zijn sprookjesachtige collecties en worden alle designs handmatig gemaakt. En hier is waar hij en zijn familie wonen sinds zijn 18e.

Burgemeester Nieuwenburg: ‘In Hoorn zijn we er trots op dat we een internationaal gevierd modetalent als Sepehr in ons midden hebben.’

De voorbereidingen voor zijn 18e collectie ‘The One’ zijn in volle gang in zijn atelier op Muntstraat 7. Sepehr: ‘Mogen creëren voel ik als een voorrecht. Met mijn designs wil ik mensen blij maken.’

Met het Fashion Feest op 13 oktober wil Sepehr zijn fans en supporters bedanken. Dit doet hij met een groots couture-art-design event met onder meer 3 shows (om 12, 15 en 17 uur) van zijn nieuwste collectie ‘The One’. Op die dag kun je tevens jouw fashion foto laten maken door een professionele fotograaf. En de laatste hand leggen aan 1 design, dat later geveild zal worden voor het goede doel.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn, Hairpoint, Bobbery PR en Lammy Yarns.

Kunt u niet op 13 oktober, kunt u gerust eens langs komen in Sepehrs atelier / conceptstore op Munstraat 7, te Hoorn.

Bestel uw gratis ticket voor 1 van de shows op: sepehrmaghsoudi@gmail.com.

Kijk voor een uitgebreid programma op www.sepehrmaghsoudi.com