HOORN - Bij dans- en partycentrum Verbiest wordt maandelijks een Ecstatic Dance georganiseerd door Ecstatic Dance Hoorn. Zondagochtend 10 april is de eerstvolgende Ecstatic Dance bij Verbiest. Begin jouw zondag met dansen en ervaar hoeveel energie je krijgt van deze vorm van Mindful en vrij dansen. Ben je erbij?

Met Ecstatic Dance laat je je leiden door de muziek, dans je zonder te praten en kom je in een echte dansflow. Het is als een workout en meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die jou uit je hoofd haalt. Bij de start worden de richtlijnen uitgelegd en een aantal opwarmoefeningen met de groep gedaan. Vervolgens dans je twee uur op de lekkerste muziek gedraaid door dj La Pepers. Aan het einde van de dans is er een cooldown en een geleide meditatie, zodat je weer op adem en bij jezelf komt.

Verbiest

Dans- en partycentrum Verbiest is al jaren een begrip in Hoorn en omgeving. In 1945 is de dansschool opgericht en tegenwoordig hebben Elianne Findhammer-Verbiest en Kurt Findhammer de leiding. Voor Ballroom, Latin, Salsa, LaBlast, Rock & Roll, Zumba, buikdansen, yoga en pilates kun je terecht bij Verbiest. Vanaf 10 april organiseert Ecstatic Dance Hoorn een keer per maand een Ecstatic Dance bij Verbiest op zondagochtend in de grote zaal. De danszaal heeft een totale oppervlakte van ruim 250 m2.

Nieuwsgierig?

Neem deel aan de Ecstatic Dance op zondag 10 april. De zaal gaat open om 10.00 uur en om 12.30 uur is het afgelopen. Geen afleiding en geen telefoons, maar wel onbeperkt water en thee en je even helemaal vrij voelen op de dansvloer. Dat kan voor €17,50 voor een dansticket en €5,- eenmalige lidmaatschapskosten. Bestel een dansticket via www.ecstaticdancehoorn.nl/agenda. Locatie dans- en partycentrum Verbiest, Bouwsteen 2 in Hoorn.