WOGNUM - Op zaterdagavond 8 december a.s. spelen Sesam van Toen en Shoreline van Nu in Zaal Stam te Wognum. Aanvang 21.00 uur en de entree bedraagt € 11,00.

Beide bands hebben al een ongelooflijke muzikale staat van dienst achter de rug en daarom is het uniek dat de bands nu eens samen een heerlijke avond golden oldies brengen. De beide bands wisselen elkaar af en spelen ieder 2 sets zodat het een avond wordt met zeer gevarieerde muziek.

Sesam van Toen in de originele bezetting (al 43 jaar) met Marja Floris, Kees Commandeur, Dick Schouten, Jan Koppes en Koos Blauw en Shoreline van Nu met drummer Ton Vendel als leadzanger, gitarist Rob van Enkhuizen, toetsenist Alexander Pranger en bassist Ron Vreijsen.

SESAM heeft afgelopen voorjaar nog een fantastisch optreden neergezet samen met `Van Dik Hout` in de Bloesem in Wognum en ook op deze avond in hun “Stam Cafe” komen bekende nummers van hun veelzijdige repertoire weer langs met enkele verrassende nieuwe “oude” nummers. Het wordt een avond van gezelligheid en herkenbaarheid met songs waarop iemand z'n eerste vriendinnetje kuste of dat je helemaal uit je plaat ging met je vrienden bij bijv. Uriah Heep of Status Quo want over die tijd hebben we het.
SHORELINE, wie kent ze niet, heeft iedereen wel eens op een kermis gezien en gehoord. Zij staan altijd garant voor gezelligheid en om hun veelzijdige repertoire; popmuziek van de bovenste plank met de hits van toen en nu, rock, feestnummers, meezingers, Nederlandstalig. Afgelopen zomer heeft de band nog met groot succes meegedaan aan de “Top 100 Live” in Hoorn. Met hun muzikale vakmanschap maken de vier leden van elk optreden weer een feest.

Sesam en Shoreline, een unieke muzikale combinatie van 2 topbands van weleer brengen deze zaterdagavond een heerlijk avondje nostalgie en gezelligheid wat je niet mag missen.