HOORN - Na het succes van vorig jaar organiseert de RT-100 West-Friesland niet 'Fiets 'm d'r over', maar 'Vlieg 'm d'r over'. Een spetterend fun event op zondag 22 juli tijdens de Waterweek in de haven van Hoorn. Singer-songwriter Douwe Bob heeft de uitdaging om mee te doen al aangenomen. Met de opbrengst van het event wordt een fantastische dag georganiseerd voor de Hoornse ouderen.


Bij 'Vlieg 'm d'r over' wordt een speciaal luchtkussen, ook wel de blob genoemd, naar de haven van Hoorn gehaald. Trio’s wagen de sprong. Twee springers die op de blob springen en één vlieger die tot grote hoogte wordt gelanceerd. Uiteraard veilig dankzij professionele begeleiding.

Het event start om 14:00 uur. Het beloofd een spectaculaire dag te worden! Welk trio heeft de hoogste sprong? En welk trio maakt de meest creatieve sprong? Singer-songwriter Douwe Bob heeft via Facebook al laten weten de uitdaging aan te gaan en roept Tim knol en Jeroen Overman op hetzelfde te doen. Iedereen kan mee doen met zijn of haar favoriete trio, maar wees er snel bij want er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Vorig jaar heeft de editie 'Fiets 'm d'r over' het mooie bedrag van € 6.500 euro opgehaald voor het goede doel ‘Proud to be Oud’. Het doel is om dit te overtreffen om nog meer Hoornse ouderen een fantastische dag te bezorgen.

Ook dit jaar is RT-100 West-Friesland weer de samenwerking met ‘Voor een mooie stad’ aangegaan. Dankzij deze samenwerking krijgt het evenement extra zichtbaarheid en wordt het makkelijker om alle middelen bij elkaar krijgen. Meedoen of bijdragen aan dit mooie event kan via: vooreenmooiestad.nl/vlieg