HOORN - Het is weer tijd voor het leukste en gezelligste salsafeest met livemuziek in Hoorn. Als geen ander brengt Edsel Juliet & His Salsa SessionBand het beste van salsamuziek, live op het podium.


Iedere eerste donderdag van de maand kunnen muziek en dansliefhebbers terecht bij Het Huis Verloren voor deze salsa-avond. Na een korte stop van twee maanden, in verband met een tournee van bandleider Edsel Juliet, is deze activiteit weer terug. Juliet: “Ik ben nu volop bezig met de voorbereidingen voor onze landelijke optredens maar optreden in mijn stad Hoorn blijft bijzonder. Als verrassing neem ik dit keer een aantal bijzondere gastmuzikanten mee. Ik nodig daarom ook iedereen uit om na je werk te komen ontstressen en te genieten van goede zonnige dansmuziek en gezellig mensen.”

Vanaf 5 PM, gelijk na werk of dagactiviteit, kan men terecht bij Het Huis Verloren. Er is een gratis Caribisch buffet voor ‘vroege vogels’. Juliet voegt lachend toe: ”Op=Op. Het is een aardigheid dus wie op tijd is krijgt een mooie kleine portie. Kom vooral om te genieten van onze muziek.”


Edsel Juliet & His Salsa Session Band

Het Huis Verloren

Kerkstraat 10, 1621 CW Hoorn

Datum: 6 juni

Tijd: 5-10 PM

Bijdrage: 5 Euro

Meer info: EdselJuliet.com