HOORN - Hoorn sluit aan bij de landelijke festiviteiten rond De Gouden Eeuw. Zo ook onze vereniging. We deden dat eerst met de succesvolle tentoonstelling van kostuums en hedendaagse rariteitenkabinetten in Het Warenhuis Sint Jan, en t/m 4 augustus met de verzamelkasten in Made in China.

We willen echter meer!
Natuurlijk vinden we het fantastisch als mensen onze exposities komen bekijken, maar we worden ook heel enthousiast als mensen van buiten de vereniging met ons komen meedoen en hun eigen creativiteit inzetten. We willen graag onze kennis en kunde met hen delen om samen mooie en bijzondere voorwerpen te maken.

Daarom organiseren wij in het kader van onze zomerse Explosieweek – een week waarin we iets totaal anders doen dan in de rest van het jaar – elke dag een workshop die aansluit bij aspecten van de Gouden Eeuw, onder leiding van één van onze kunstenaars. U kunt daaraan meedoen. Met aan het eind van de workshop een mooi kunstwerk om mee naar huis te nemen!

Deelnemende kunstenaars zijn: Annemarie Visser, Maja de Haan, Yvonne Alting, Tabita Blok, Noortje Peerdeman, Ella Siekman, Alexandra Konstantinovna en Carolien Broersen. Informatie over deze workshops en de kunstenaars vindt u op onze website www.boterhal.com.

Aanmelden kan tot 12 augustus a.s. op info@boterhal.com ovv de workshop, uw naam en telefoonnummer. Komt u met meer personen graag ook die gegevens bijvoegen.