HOORN - Najib Amhali, Rayen Panday en Anuar brengen stand-up comedy naar een hoger niveau tijdens de Ramadanconference. De Ramadanconference is de eerste cabaretshow waarin een maatschappelijk thema op een humoristische wijze wordt besproken, in een reeks van 11 shows in de theaters door heel Nederland. De eerste show start op 25 maart 2019 in Amsterdam. Tevens wordt de show begin juni uitgezonden op NPO 1 tijdens het Suikerfeest.

Na tradities zoals de Oudejaarsconference en de Sinterklaasconference is het tijd voor een conference voor de meest interessante doelgroep van Nederland: Nederlanders met interesse voor komedie en Nederlanders met een Nederlands-Arabische achtergrond. Het mooie aan de Ramadanconference is dat het thema ons allemaal verbindt. Iedereen heeft er wel een mening over of heeft er mee te maken.

Een succesvol format
Drie vooraanstaande cabaretiers, waaronder Najib Amhali, in één show én een onderwerp waar mensen met elkaar over in gesprek willen gaan. Dat belooft een succesvol format.

Najib Amhali, Rayen Panday en Anuar nemen je tijdens deze hilarische avond mee in hun eigen perspectief op de Ramadan. De mannen gaan op de meest komische wijze in op het wel of niet meedoen aan de Ramadan. Zij hebben het een uur lang over wat samenzijn nu eigenlijk betekent. Want hoe je het draait of keert; een groep vrienden of familie hebben veel te vieren, maar kunnen ook goed roddelen over elkaar. De heren zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatie theater waarbij ze het publiek van het begin tot eind laten rollen van het lachen.

In deze conference zal stand-up worden afgewisseld met typetjes. Iedere comedian krijgt een blok van 20 minuten, waarin zij hun gedachten en grappen met het publiek kunnen uitwisselen.

Kijk hier voor meer info.