HOORN - De jeugdvoorstelling Peter & de Wolf op de muziek van Prokofjev is een hit op het repertoire van De Dansonderneming. Ga mee op avontuur met Peter en zijn vriendjes - de vogel, de eend en de kat. En al moppert opa wel eens, hij is maar wat trots als zijn kleinzoon de wolf weet te vangen en ze weten te voorkomen dat de jager de wolf neerschiet. Gezamenlijk brengen ze de wolf naar de dierentuin.

Choreograaf Nanska van de Laar creëerde deze dynamische dansvoorstelling. Peter & de Wolf in de vrolijke en eigentijdse voorstelling van De Dansonderneming is voor iedereen vanaf drie jaar.

Over De Dansonderneming
De Dansonderneming is een semi-professioneel gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. De Dansonderneming telt tien dansers die in wisselende samenstelling deelnemen aan producties en voorstellingen. Het gezelschap werkt veel op locatie, maar is ook regelmatig in de kleinere theaters te zien en maakt daarnaast ook voorstellingen in opdracht. Daarnaast werkt De Dansonderneming graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

De Dansonderneming is een zelfstandig gezelschap dat bewust werkt zonder subsidies en weet al jaren met minimale middelen producties neer te zetten die een breed publiek kennis laten maken met dans als kunstvorm. Om producties te realiseren wordt naar samenwerkingsverbanden gezocht die elkaar versterken. Hierin voelt de groep zich gesteund door programmeurs, fotografen, ontwerpers en technici die door eerdere samenwerking met De Dansonderneming het gezelschap op verschillende wijze ondersteunen.