HOORN - Frank Zappa’s muziek is uniek. Je kunt er van alles over zeggen: psychedelisch, eclectisch, ironisch, virtuoos en dan doe je de muziek nog steeds te kort. Het beste kun je deze muziek live komen ervaren.

De Zappa tribute band Cheap Thrills heeft een selectie gemaakt uit het enorme oeuvre van de Amerikaanse componist/gitarist en bandleider, goed voor bijna twee uur luistergenot. De 12 koppige band speelt nummers als Dancing Fool, Peaches en Regalia, Big Leg Emma, Joe’s garage en nog veel meer. Voor wie een keer een onvergetelijke avond met muziek van het genie Zappa mee wil maken is Cheap Thrills een absolute aanrader. De bandleden komen uit heel Westfriesland dus een mooi regionaal project!

Vrijdag 29 november 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 20 deur
Ga voor verdere info en tickets naar: www.manifesto-hoorn.nl

Tim Akkerman & the Ivy League

Voormalig Di-Rect frontman keert terug naar de rock
Het is alweer tien jaar geleden dat de Haagse zanger Tim Akkerman de band Di-rect verliet om aan een solocarrière te beginnen. In 2011 kwam hij met het singer-songwriterachtige album Anno, drie jaar later was er het iets steviger The Journey. Akkermans eigen reis ging intussen ook door – zo tourde hij in 2018 door het land met een Bruce Springsteen-tribute. Die concerten hebben hem duidelijk beïnvloed bij het maken van zijn net verschenen derde album Lions Don’t Cry: de gitaren ronken, bas en drums pompen en Akkerman zelf klinkt geïnspireerd als The Boss in zijn beste dagen!
Dit jaar was hij ook te bewonderen in het programma 'Beste Zangers'.
Als support komt Sylvie Stone mee naar Hoorn.

Zaterdag 30 november 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) / € 18,50 deur