OOSTERLEEK - Op zondag 3 juni a.s. is een optreden van de Schotse muzikant BOB FERGUSON in de Folkclub Oosterleek. Het optreden begint om 14.30 uur. Entree € 6,=. Kinderen vrij entree. Dit alles vindt plaats in het thuishonk van de folkclub Oosterleek: Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek.

Hij speelt en zingt hoofdzakelijk Schotse en Ierse Folk muziek, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar, mandoline, fluit en harmonica. Zijn muziek bestaat uit een mix van traditionele liedjes, actuele eigentijdse liedjes en eigen composities. Liedjes worden afgewisseld met humor. Hij treedt op in traditionele Schotse tartan.

Bob treedt al vele jaren wereldwijd op als fulltime muzikant. Op podia van kleine folkclubs tot grote festivals. Hij heeft samen met de leden van de bands Beggars Row, Celtic Hearts en the Triple Scots door de jaren heen met succes door Europa, de VS, het Midden-Oosten en Rusland getoerd.

De Folkclub Oosterleek in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen (Drechterland) aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds). Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.