HOORN - "Johnny Feel Good" + Oscar Benton in Blues on Sunday"
Johnny Feel Good" met speciale gast blueslegende Oscar Benton treden zondag 21 oktober op in Radio501 Blues on Sunday, Manifesto Hoorn. Radio501 maakt hiervan een radio-opname en West Friesland.TV doet de TV registratie. Zaal open: 14:30u - tickets € 7 (ex fee € 1.50) in de voorverkoop (o.a. Primera) en € 7.50 aan de deur. Locatie: Manifesto Hoorn, Holenweg 14c 1624PB Hoorn. Gratis parkeergelegenheid.


Als de namen Magic Frankie, Livin’ Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, Johnny Laporte LIVE en JURA je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende rhythm and blues. Met een drive die niet te stoppen is.

De leden van Johnny Feel Good, samen goed voor meer dan 350 jaar blueservaring, laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands en bij gelegenheid ook in Johnny Feel Good, de band van Johnny Laporte.

De blues wordt op een unieke spontane manier gespeeld en de muziek voert je mee langs de randen van de ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Elk optreden heeft zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That’s what makes Johnny Feel Good!

Johnny Laporte is met Barrelhouse in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgereikt voor het Barrelhouse album ‘Almost There’.

I AM BACK
Speciale gast is BLueslegende Oscar Benton. Met het uitkomen van zijn nieuwe album ‘I Am Back’ - i.s.m. Johnny Laporte - voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn lange Bluescarrière. Naar verwachting zal Oscar een aantal van zijn oude stukken spelen en is er na afloop van het optreden een signeersessie.