HOORN - In het weekend van 20/21 januari heeft Manifesto in Hoorn weer een zeer divers programma met een Ronnie James Dio Memorial, Ruben Hoeke Band en Bintangs.

Ronnie James Dio – The Memorial Concert – laatste tickets!
Vrijdag 20 januari

Een bijzondere ode aan Ronnie James Dio met bandleden van Within Temptation, Ayreon, Blind Guardian, VUUR, Stream of Passion, Praying Mantis, Focus en Textures

De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Tijdens The Memorial Concert worden alle fases van zijn carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit de vocalisten John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus, Black Nazareth), bassist Johan van Stratum (Blind Guardian, Ayreon, VUUR, The Gentle Storm, Stream of Passion) en drummer Stef Broks (Textures).

Vrijdag 20 januari 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 20 (ex fee 1.70 per bestelling) /deur € 25
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Bintangs + Ruben Hoeke Band
Zaterdag 20 januari

Ruben Hoeke Band
‘Een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten.

De Bintangs vierden in 2021 hun 60-jarig jubileum! De oudste rockband van Nederland, ooit de ruigste band en ‘onze eigen Rolling Stones’ genoemd, spelen met hun Rhythm’n Blues nog steeds elke zaal plat onder de bezielende leiding van Frank Kraayeveld.

Zaterdag 21 januari 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 17,50 (ex fee 1.70 per bestelling) /deur € 20
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl