HOORN -


Bintangs + Julian Sas Band
Vrijdag 19 oktober

Vanavond een dubbelshow met optredens van Julian Sas en Bintangs. Dat betekent niet één, maar twee keer genieten van een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues. Julian Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck, Rory Gallagher en Johnny Winter. Samen met zijn band staat hij keer op keer garant voor een authentieke bluesshow. Vandaag de dag mag Julian Sas zichzelf prijzen als een van de grootste blues rock gitaristen van Europa.

De Nederlandse groep Bintangs werd in 1961 opgericht door Frank Kraaijeveld en de band is nog immer springlevend. Na ruim 55 jaar is dezelfde Frank nog altijd de drijvende kracht achter de band. Ondanks treurige momenten zoals het overlijden van bandleden Kees Brouwer (drummer) en zanger Gus Pleines heeft Frank altijd de kracht gevonden om door te gaan. Niet gehinderd door trends of hypes zijn Frank en zijn Bintangs de oudste en springlevende verkondiger van de Dutch Blues. Bintangs is de langst bestaande – nog altijd optredende – band van Nederland. Vorige week verscheen de nieuwste plaat 'It's a Nightmare'. De Bintangs starten deze dubbel-bill om 20.30 uur.

Vrijdag: 19 oktober 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 18 (ex fee 1,50 per bestelling) (v.v.k.)/ € 22 (deur)
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl


Jules Mescaline
Zaterdag 20 oktober

1e full live show van Jules Mescaline
Jules’ Mescaline is een Nederlandse band die in 2007 werd opgericht door zanger, gitarist en songwriter Jules Otto.

De bezetting bestaat uit Tom van den Heuvel, die al jaren meedraait op het nationale en internationale podium, de zeer ervaren Bassiste Lisa Jonker, toetsenwonder Coen Molenaar, bekend van o.a. Jan Akkerman, op elektrische gitaren, alleskunner Danny van Hek en één van de grote talenten van dit moment Artur Hodes.

Zaterdag 20 oktober 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 12 (ex fee 1,50 per bestelling) (v.v.k.)/ € 15 (deur)
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl