HOORN - Zin in een feestje? Kom dan op zondagmiddag 17 november om 14:00 uur naar Cultureel centrum de Huesmolen. Op die middag ontmoeten de Hoornse Brassband (o.lv. Gertjan Loot) en Bigband BiG GiG (o.l.v. Martijn Bos) elkaar.

De brassband bestaat uit ongeveer uit ongeveer 20 enthousiaste muzikanten en dat al sinds 1961. De bigband bestaat uit 18 muzikanten en twee zangers en is opgericht in 2006. Waar de brassband alleen koperblazers en slagwerk kent, bestaat de bigband uit koper, saxen en een ritmesectie met drums, piano, bas en gitaar. Op deze middag maakt u dus kennis met twee uiteenlopende orkestsounds.

Buiten originele brassbandmuziek als Eventus en Music of a Legacy en natuurlijk originele bigbandmuziek zoals Fool me Once en Checkered Demon, zullen de orkesten elkaar ook uitdagen. Wat dacht u van de muziek van Rogier van Otterloo en het beroemde Sorry van Kyteman. Met BiG GiG kunt u bovendien genieten van de vocale bijdrage van Clara Baker. Het belooft een spetterend muziekfeest te gaan worden. Een feest waarvan de dirigenten de regisseurs zijn.

U bent van harte uitgenodigd in Cultureel centrum de Huesmolen op zondagmiddag 17 november. Entree voor dit feest is slechts 7.50 euro en dit betaalt u aan de kassa.