OOSTERLEEK - Zondag 13 januari a.s. is er in Oosterleek een “back to the ’60-middag” m.m.v. de sixties band DE STOEL. Aanvang van deze middag is 14.30 uur uur en de entree bedraagt € 6,= p.p. De middag wordt gehouden in het thuishonk van “Oosterleek back to the ‘60”; Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

“DE STOEL”: Een naam voor ‘n echte sixties rock ‘n roll band. Inmiddels maken de mannen al 50 jaar muziek en nu alweer jaren met deze band. Muziek maken en zo de bezoekers een leuke middag te geven is nog steeds hun hobby. Het repertoire van De Stoel is uniek te noemen met muziek van o.a. The Everly Brothers, Cliff, Beatles, Buddy Holly, The Cats, The Dixie Aces, The Shadows, Maskers, Spotnicks en de gezelligste Nederlandstalige nummers uit de jaren '60 van o.a. Peter Koelewijn, Harry Jekkers en Freek de Jonge. Een allround band zowel vocaal als instrumentaal. Zij brengen de originele sixties sound met Vox ac30 versterkers. De band bestaat uit muzikanten met een sixties-leeftijd en hebben in het verleden allemaal deel uitgemaakt van populaire sixties bands.

Oosterleek ligt in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen.Vanaf Amsterdam neemt U bij Hoorn de afslag 8 (Mac.Donalds) en volgt dan de N 506 tot de afslag Wijdenes – Oosterleek. Volg de borden Oosterleek. Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. 0229-503150.

Met muzikale groeten, “Oosterleek back to the sixties”