OOSTERLEEK - Zondag 24 maart a.s. is er in Oosterleek een Back to the ’80-middag m.m.v. THE VERY 80 BAND.

Aanvang van deze middag is 16.00 uur uur en de entree bedraagt € 6,00.
De middag wordt gehouden in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

We gaan een mooi muzikaal feestje bouwen met THE VERY '80 band. Met in de gelederen onze dorpsgenote Nancy!Terug naar de tijd van Wham!, Madonna, Duran Duran, Doe Maar en The Simple Minds. The Very 80’s brengen de jaren tachtig terug!

The Very 80’s weten als geen ander de muzikale hoogtepunten uit de jaren tachtig te brengen. Laat je gaan en geniet van de tijd waarbij jouw favoriete artiesten eens per week in Toppop langskwamen of die je beluisterde op de radio, platen, cd-speler en natuurlijk je Sony Walkman. Het levert het publiek het bekende a-ha gevoel op en volop herinneringen aan een wonderbaarlijke tijd, toen oost nog oost en west nog west was. Zelfs de statische genieters kunnen niet stil blijven staan op de hits van Madonna, Kool & the Gang, Wham!, Prince, Michael Jackson of uit films als Dirty Dancing. The Simple Minds, Bon Jovi en Van Halen ontbreken natuurlijk ook niet. Kortom: De hits komen allemaal langs.

Haal de beenwarmers en zweetbandjes tevoorschijn, “Put on your dancing shoes ... and dance…”.
En vergeet vooral niet je keel te smeren, want deze herkenbaarheid heeft een gevaarlijk hoog meezinggehalte. Alles vindt plaats in Herbergh 't IJsselmeer op zondag 24 maart vanaf 16.00 uur. Dat mag je niet missen !!!!

Oosterleek ligt in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen.
Vanaf Amsterdam neemt U bij Hoorn de afslag 8 (Mac.Donalds) en volgt dan
de N 506 tot de afslag Wijdenes – Oosterleek.
Volg de borden Oosterleek.Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. 0229-503150.