HOORN - De hit van Oerol 2016 komt nu naar Het Park!

Manuel en Hautekiet zijn twee grenswachters van grenspost XIX. In een poging die grens te bewaken én te overschrijden ontstaat er een spannende battle tussen de Tukker en de Antwerpenaar. Ondanks de beperkte plek op zo’n grenspost laten ze veel ruimte voor improvisatie, straffe taal en sterke riffs. We zijn getuigen van een wissel van de wacht. En daarbij tasten zowel Geert als André hun eigen grenzen af. Bij momenten uitdagend grappig en grenzeloos pakkend mooi.

Twee gitaren, wat toetsen en een koppel stevig gesamplede beats: meer hebben cabaretier André Manuel en zanger/muzikant/tekenaar Geert Hautekiet niet nodig om een lied te schrijven. Meer hebben de mannen niet nodig om een lang lied te schrijven. Eén dat de hete adem van een brandende actualiteit uitdaagt. En kietelt.

Recensie
Theaterkrant ★★★

"De setting vergoedt veel en ze verleggen met XIX toch een theatergrens. "

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie.

TIP: boek tijdig, de plaatsen zijn beperkt.

*Let op: het is niet mogelijk om de Blind Date kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. Kaartprijs exclusief reserveringskosten en consumptie.